SERVICII

 • COAFOR

  Mesajul coafurii contine adesea un element de surpriza inspirat din fashion, arta, natura… Propunerile stilistilor de a transpune o culoare, un model, o linie, sunt ceea ce ii aduce unei femei gloria in materie de coafura, intr-un stil modern, avangardist, elegant pana la senzual. Efectul poate fi surprinzator de sic. Toata aceasta combinatie defineste un look.
  Pentru noi fiecare coafura este o poveste. Si cum la noi povestile sunt scrise pentru invitati, va asteptam sa descoperim impreuna povestea dumneavoastra.

 • COSMETICA

  Tinta esteticianului nostru este rezultatul eficace printr-un intreg ritual ce te initiaza in lumea simturilor. Orice femeie are nevoie sa se simta frumoasa si ingrijita, indiferent de anotimp. Astfel, din ritualul ei de infrumusetare nu ar trebui sa lipseasca tratamentele cosmetice si o piele matasoasa in urma epilarii. Saloanele ABBATE iti pun la dispozitie doua metode de a indeparta parul nedorit: metoda clasica cu ceara traditionala sau de unica folosinta, si pe cea revolutionara, Square Pulse Light. Indiferent de alegere, rezultatul este o piele fina si incredere in tine!

 • MANICHIURA / PEDICHIURA

  Mainile ingrijite reprezinta cartea de vizita o unei femei … Lasa-te purtat intr-o calatorie de rasfat si traieste o experienta unica prin spiritul SPA, ce inseamna placere, evadare din rutina zilnica si un rezultat eficient.

 • MASAJ

  In societatea moderna corpul perfect a trecut de la ideal la real, care te poarta catre universul relaxarii totale. Masajul este unul dintre cele mai vechi, mai simple forme de terapie. Scopul de baza al terapiei prin masaj este de a ajuta organismul sa se vindece el insusi si pentru a creste sanatatea si bunastarea dvs.

 • FRIZERIE

  Interpretarea orginala a modului in care ar trebui caracterizat barbatul de azi complex, cu personalitate si stil, intotdeauna activ si implicat in cotidian, este completata de noi prin stil si rafinament. Iar cum fiecare dintre dvs. doreste sa-si contureze cat mai bine stilul unic si farmecul personal, va asteptam pregatiti cu cele mai creative solutii.

 • SOLAR

  Pielea bronzata are un farmec aparte, emana senzualitate. Un bronz echilibrat este si un brozat sanatos. Beneficiile solarului sunt aportul de vitamina D, ultravioletele tradand diferite forme de acnee.

 • TRATAMENTE

  Cu cat parul este mai deteriorat cu atat mai importante sunt tratamentele. De la parul blond la cel brunet si de la cel drept la cel buclat la noi gasiti toate tratamentele personalizate in functie de tipul scalpului si a firului de par.

<

>